Utmaning för effektivitet

Med MICHELIN kan du öka effektiviteten tack vare produkter som ger allra bästa prestanda när det gäller förflyttning i sidled, på längden och på tvären över hårda underlag, hårda glatta underlag och till och med snötäckta underlag.

MICHELIN förbättrar din effektivitet

Sedan MICHELIN Radial-teknologin uppfanns 1946har den varit en garanti för hållbara, tåliga och mångsidiga produkter. I det dagliga arbetet har dessa fördelar inneburit bättre effektivitet för industriella lantbruksfordon.

MICHELIN BIBLOAD HS ger bättre motstånd på hårda ytor

MICHELINBIBLOAD Hard Surface har skapats för att tillgodose behov i samband med en ny typ av körning där lantbrukare och uppfödare kör mer och mer på asfalterade ytor: ytor på gården, vägar mellan silos och förvaringsplatser, körning på vägar till fält och bogseringsaktiviteter ... En del lantbrukare kör på hårt underlag upp till 50 % av arbetstiden med sina industriella lantbruksfordon.

MICHELINBIBLOAD HS är det första däcket som har ett mönster med diamantformade block. Ju högre höjden är på blocken, desto bättre blir greppet på hårda glatta underlag (hårt underlag med 2 till 3 cm kletig lera) och snötäckta underlag. De diamantformade blocken ger även bättre stabilitet på vägar, oavsett hastighet. 

Vår rekommendation för att du ska kunna öka din effektivitet

Mönstret med diamantformade block på MICHELINBIBLOAD HS består av en innovativ däcklösning, som ger lång livslängd, komfort, stabilitet och slittålighet. Detta innebär:

  • bättre kontaktyta mot marken,
  • 96 block som i tur och ordning kommer i kontakt med marken och minskar den vibration som föraren känner,
  • förbättrat grepp tack vare steg-för-steg-effekten som gör att däcket kan alternera greppet mellan höger och vänster sida,
  • ett mönster med flera riktningar som ger optimal stabilitet i 360°,
  • ett skyddande hölje över hela däcksidan som ger bättre slittålighet.

 

MICHELIN BIBLOAD HS är ett däck som tagits fram speciellt för hårda ytor. Inom samma område rekommenderar MICHELIN XMCL, ett däck med tvärgående lameller som tagits fram för mjuka underlag.

MICHELIN står till din tjänst

MICHELIN tekniska säljteam lyssnar på dig och ger dig expertråd! I sin strävan att hjälpa sina kunder skickar MICHELIN ut fler tekniska lantbruksteam på fälten än någon av konkurrenterna. Så du kan vara säker på att du får rätt råd angående däck för dina användningsområden och att du därför kan optimera dina lantbruksmaskiners prestanda. Kontakta oss!

 

Länk till webbsida och datablad för BIBLOAD HS

Länk till webbsida och datablad för XMCL

 

05 09 2013 FG D3 WA 153719