Utmaning för lönsamheten

Maskiner med allra bästa prestanda hjälper till att öka lönsamheten på ditt lantbruk.  Stora fordon, till exempel självgående sprutor, förenklar arbetet med grödorna genom att man kan täcka mycket stora ytor under väldigt kort tid. Grödor som hanterats på rätt sätt garanterar lönsamhet.

MICHELIN har introducerat innovationer för att öka dina maskiners prestanda.

Sedan lanseringen 2011 har MICHELIN ULTRAFLEX-teknologin övertygat ledande tillverkare av självgående sprutor, till exempel John Deere, Ag-Chem, CNH och många andra på denna marknad.

SPRAYBIB hjälper dig att förbättra företagets lönsamhet

En självgående spruta med MICHELIN SPRAYBIB-däck innebär att lufttrycket som används kan minskas med 40 % och på så vis skydda dina grödor och öka din potentiella avkastning per hektar oberoende av väderförhållandena. Det lägre lufttrycket minskar jordpackningen, vilket i sin tur minskar kostnaderna för att förbereda jorden inför nästa säsong.

Vår rekommendation för självgående spruta

Om man monterar MICHELIN SPRAYBIB-däck på sina maskiner kan man arbeta snabbt med sina grödor med en tung belastning och samtidigt minska den påverkan som jorden utsätts för, även om det är mycket våta förhållanden på fältet.

På fältet såväl som på vägen ger MICHELIN SPRAYBIB dig en unik, innovativ och pålitlig lösning. Din jord skyddas även under tung belastning och du får bättre stabilitet och komfort i höga hastigheter på vägar.

MICHELIN står till din tjänst

MICHELIN tekniska säljteam lyssnar på dig och ger dig expertråd! I sin strävan att hjälpa sina kunder skickar MICHELIN ut fler tekniska lantbruksteam på fälten än någon av konkurrenterna. Så du kan vara säker på att du får rätt råd angående däck för dina användningsområden och att du därför kan optimera dina lantbruksmaskiners prestanda. Kontakta oss!

Länk till SPRAYBIB

profitabilite-spraybib01
profitabilite-spraybib02
profitabilite-spraybib03