Nyheter

17.09.2018 News category

MICHELIN CROSSGRIP - ETT UNIVERSALDÄCK FÖR ANVÄNDNING PÅ VÄG, GRÄS OCH SNÖ

Michelin Crossgrip har en specialgummiblandning utformad för användning året om, optimerat däckmönster för bra grepp på snö och hög belastningscapacitet.

Läs mer
12.09.2018 News category

Michelins nyhet X Tweel SSL

För kompaktlastare är en luftlös kombination av däck och hjul som ökar produktiviteten, har lång livslängd, ger utmärkt stabilitet.

Läs mer
13.11.2017 News category

MICHELIN, ledande inom teleskopiska system

Idag meddelar Michelin förvärvet av PTG och Teleflow, två branschledande system inom däcktryckskontroll - verktyg som gör det möjligt för användare att övervaka och justera däcktrycket utifrån terräng och användarvillkor. Detta förvärv visar på Michelins vilja att bli världsledande inom CTIS* på den globala marknaden.

Läs mer
29.06.2017 News category

EUROPEAN DRIVERS CHAMPIONSHIP: SVERIGE GÖR SIG VÄL FÖRTJÄNT AV BRONSET

Striden om titeln som Europas bästa traktorförare stod mellan 16 aspiranter den 14 juni i år, och den var lika het som den 36-gradiga värmen på banan vid Michelins teknikcentrum i Frankrike!

 

Läs mer
14.06.2017 News category

Första dagen Europamästerskapen för traktorkörning

De har äntligen kommit! De 16 deltagarna som ska slåss om den prestigefyllda titeln som Europas bästa traktorförare välkomnades igår i Michelins tekniska centrum i Ladoux.

Läs mer
01.06.2017 News category

Ett nytt däck under European Drivers Championship

Deltagarna i European Drivers Championship som organiseras av Michelin och John Deere den 14 juni kommer för allra första gången köra med det NYA däcket från MICHELIN.

Läs mer
31.05.2017 News category

Mötet med en mästare

Michelin välkomnar Stefan HÅKANSSON stolt representant för Sweden till den andra upplagan av Europamästerskapen för traktorkörning som organiseras av Michelin och John Deere.

Läs mer
25.04.2017 Championship driver tractor John Deere Michelin tractor driver France

Vi är på jakt efter mästare!

14 juni 2017: Vem vinner European Driver´s Championship på Michelins testbanor?

 

Läs mer
21.03.2017 News category

#JETRACTEJEGAGNE: en framgångshistoria

Michelin, Massey Ferguson (traktortillverkare) och Gregoire Besson (plogtillverkare) gick ihop för att presentera en unik och konkurrenskraftig lösning för plogning på SIMA-mässän.

Läs mer